Following its limited test period that ran for six months, Counter-Strike 2 ushers in a new era of CS. Backed by the long-awaited Source 2 game engine, the title builds upon the success of its predecessors with a range of quality of life adjustments joined by several key new features — new smoke grenade interactivity, revamped matchmaking options, enhanced lightning and more. It has effectively replaced Counter-Strike: Global Offensive as the latter is no longer playable, rather, all of its data has been brought over to Counter-Strike 2. For those looking to dive into the fun, you can play Counter-Strike 2 now for free via Steam. Original Story: Counter-Strike (CS) has long been a staple of the first-person shooter genre, captivating gamers around the world with its intense gameplay and tactical mechanics. With the release of the original game back on Windows in 1999 the series has since gone on to become a household name in the gaming community, spawning the sequels Condition Zero, Source and Global Offensive.
Rumors have been circulating for years about the possibility of a new installment in the franchise, but it wasn’t until recently that gamers received the first glimpse of the next chapter in the Counter-Strike story: Counter-Strike 2. Announced by Valve today, CS2 will run on Source Engine 2 and is billed as “an overhaul to every system, every piece of content, and every part of the C-S experience.” Three videos preview various aspects of CS2: new maps, smoke grenades and sub-tick upgrades, the latter of which refers to a revamped, more responsive version of the game’s server. CS2 will also apparently feature an overhauled graphics engine, improved physics and animations and a host of new weapons and game modes. Perhaps the most exciting addition, however, is the introduction of advanced AI technology, which promises to revolutionize the way players interact with the game. The new system, developed in-house by the CS2 team, will allow for more dynamic and unpredictable gameplay, with enemies using AI to react to player movements and tactics in real time. On top of the single-player campaign, CS2 will have a reworked multiplayer mode, with new maps, modes and gameplay mechanics. Solo-player fans of the franchise can expect the same level of intensity and strategic gameplay in the multiplayer mode. While there is still no exact date for CS2, the game will arrive sometime in summer 2023. A limited beta for the title is available beginning this week rolling out first to select CS: GO players. Today we’re excited to announce Counter-Strike 2. Counter-Strike 2 is an overhaul to every system, every piece of content, and every part of the C-S experience. In other gaming news, a Counter-Strike: GO skin has sold for $160,000 USD. We got you covered. Don’t miss out on the latest news by signing up for our newsletters.
Вот и хозяйка выходит сама, и подчует водкой! А я, Елисавета Сергеевна, всего раз была у неё, она всё говорит, що в ней дом со столбами, а уж зато какая нечистота, везде пыль. Князь,- какой он князь, мы это знаем,- в зелёном бархатном халате и с собольим воротником. Одно у них хорошо — бублики да сырники. Сырники бывают сладкими и несладкими, их едят горячими и холодными, традиционная подача — со сметаной или сливочным маслом. По технологии продукции общественного питания сырники готовят из полужирного и нежирного творога, протёртого на протирочной машине, с мукой, яйцами, сахаром и солью. Приготовленную массу формуют в батончик диаметром 5-6 см, его нарезают поперёк на кружки и панируют в муке, придавая им форму биточков толщиной 1,5 см. Сырники обжаривают с двух сторон и доводят до готовности в жарочном шкафу в течение 5-7 минут. В русском языке слово «сырники» имеет неоднозначную этимологию, обусловленную путаницей в русском сыроделии. По мнению Н. И. Согласно исследованиям А. В. Павловской, сыры на Руси ввиду слабого развития молочного скотоводства готовили путём естественного заквашивания, без добавления сычужного фермента, то есть сыроделия в привычном европейском понимании не существовало.
Русские сыры были творожной консистенции, пресные и кисловатые, реже подсоленные, но всегда белые. В. И. Даль ведёт этимологию слова «сырники» от слова «сырой» через «сыр» и «сырный». При этом под сыром Даль подразумевает творог, поскольку сыром по-русски обычно считают европейские сыры: «немецкий», из парного молока, солёный, просушенный, кругами или швейцарский, «маслянистый, ноздреватый, со слезою», пряные английские сыры, нередко гноеные, голландские. Сырники в понимании В. И. В. А. Лёвшин в «Русской поварне» 1816 года под сырниками подразумевает сложенные в «четвероугольную фигуру» или треугольниками «блинцы» с начинкой из творога «стёртого с яйцами», обжаренные на сковороде в коровьем масле. Такие «блинцы» на молоке у Лёвшина также являются заготовкой для сырных оладьев и блинчатых пирогов. У Е. И. Молоховец в «Подарке молодым хозяйкам» сырники следует готовить из теста, замешанного со свежим прессованным творогом, их можно варить и жарить. Из дневниковых записей С. А. Толстой известно, что заболевший Лев Николаевич отказывался от завтрака из овсянки и молочной кашки и ел вместо них сырники, оставшиеся в доме после общего завтрака, не слушая супругу, утверждавшую, что «при питье Карлсбада …